WE LOVE HELSINKI

We Love Helsinki DJt
Haluatko We Love Helsinki DJt keikalle juhliisi?

Meillä on vuosien kokemus yksityisjuhlissa esiintymisestä ja hoidamme keikan kuin keikan oli kyse sitten pikkujouluista, kesäjuhlista, firman bileistä, lanseerauksista, synttäreistä tai häistä.

We Love Helsinki DJt ovat vuosien varrella esiintyneet esim. Kaikussa, Kuudennella Linjalla, Tavastialla, Korjaamolla, Kaivohuoneella, Löylyn terassilla, Mattolaiturilla, Ääniwallissa, Siltasessa, Vanhalla Ylioppilastalolla,  Kaapelitehtaalla, The Circuksessa, Bottalla, Allas Sea Poolilla, Hietalahden Kauppahallissa, Kiasmassa ja kymmenissä muissa paikoissa.

Vuonna 2017 teimme yhdessä Kyrö Distillery Companyn ja Suomen suurlähetystöjen kanssa We Love Finland -maailmankiertueen  Suomi100-vuoden kunniaksi ja esiinnyimme 12 kaupungissa Tokiosta ja Soulista Hong Kongiin ja Singaporeen, sekä Roomasta Madridiin ja Istanbulista Osloon.

Flow Festivaaleilla olemme esiintyneet 6 vuotena peräkkäin.
Yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme ovat olleet mm. Suomen Ulkoministeriö, Helsingin Kaupunki, Visit Finland, Elisa, Helsingin Juhlaviikot, Design District Helsinki, World Design Capital Helsinki 2012, Suomen Taideteollisuusyhdistys, Valtion taidemuseot, Kiasma, Circo, Suomen Maisema-arkkitehtiliitto MARK, Arkkitehtuurin Rakentamisen ja Muotoilun Informaatioyhdistys Armi RY, Helsinki Vintage, Helsingin kaupungin tapahtumayksikkö, Helsingin kaupungin Ympäristökeskus, Helsingin Yliopisto, Helsingin Yliopiston Ylioppilaskunta HYY, Allianssi RY, Ylioppilaskunnan Laulajat, Naistenklinikan apulaislääkäriyhdistys, Hotelli Helka, Asianajotoimisto Dittmar & Indrenius, Asianajotoimisto Krogerus, Helsingin Hallinto-oikeus, PR-toimisto Polhem, Mainostoimisto Zeeland, Mainostoimisto TBWA & Mainostoimisto Wörks.

Tapahtumien osalta olemme tehneet yhteistyötä mm. Hartwallin, Original Long Drinkin, Kampin Kauppakeskuksen, Visit Finlandin, Tom of Finland Vodkan, Peejoogivabrik Nudistin sekä lukuisten ravintoloiden ja yökerhojen kanssa.

Ota yhteyttä

CONTACT     FACEBOOK     INSTAGRAM     MIXCLOUD     VIMEO